Dezinfectant pentru suprafețe expuse la atingere

Dezinfectant Suprafete Expuse La Atingere

Dezinfectantul pentru suprafețe expuse la atingere Mega Life Care, cu formulă profesională, pe baza a două substanțe active, alcool etilic 70 % și clorură de benzalconiu 1% pentru eficiență maximă poate fi utilizat pentru dezinfecția suprafețelor precum mese/birouri, mânere, butoane, balustrade, coșuri de cumpărături, echipamente de fitness.

Mod de utilizare: produsulse aplică nediluat pe suprafața de dezinfectat și se lasă să acționeze câteva minute, iar apoi se șterge cu o lavetă uscată. Timp de acțiune: 7 minute în condiții de curățenie și 15 minute în condiții de murdărie. Nu se aplică pe suprafețe sensibile la alcool (de ex: sticla acrilică).

Produsul dezinfectant prezintă o densitate de 0,88 – 0,95 g / mL și o concentrație de 0 % de metiletilcetonă (MEC).

De asemenea, are un efect bactericid, virucid și levuricid, fiind avizat de Organizația Mondială a Sănătății, conform standardelor EN 13727 + A2, EN 1276, EN 13697, EN 14476 + A2, EN 1650 + A1.

Forme de ambalare: recipient de 500 ml, 1 L, 5 L sau 20 L, cu pompiță sau trigger iar recipientele de 5, respectiv 20 L cu un sistem de închidere etanș. Ambalajele sunt etichetate în limba română conform legislației în vigoare.

Termenul de valabilitate al produsului în ambalajul original: 24 de luni, iar produsul se va păstra în ambalajul original, ferit de razele soarelui și de îngheț.

Dacă acest produs ți-a stârnit interesul, poți lua legătura cu noi prin intermediul formularului de mai jos:

Mulțumim pentru mesajul tău!
Mesajul tău nu a putut fi trimis. Te rugăm să încerci mai târziu.