Dezinfectant pentru pardoseli

Dezinfectant Pardoseli

Dezinfectantul pentru pardoseli Mega Life Care asigură o eficiență maximă datorită formulei sale profesionale concentrate. Se poate folosi pentru igienizarea suprafețelor din orice fel de locuințe, spații comerciale/industriale, clădiri de birouri, saloane de înfrumusețare, școli sau cabinete medicale.

Mod de utilizare: Produsul suportă diluție de 1:20 pentru efectul bactericid, 1:30 pentru efectul levuricid și 1:50 pentru efectul virucid și poate fi utilizat pe suprafața de dezinfectat, lăsându-se să acționeze câteva minute, fiind ulterior șters cu o lavetă uscată.

Timp de acțiune: 7 minute în condiții de curățenie și 15 minute în condiții de murdărie.

Produsul dezinfectant prezintă o densitate de 0,88 – 0,95 g / mL și o concentrație de 0 % de metil etil cetonă (MEC). Deasemenea, are un efect bactericid, virucid și levuricid, fiind avizat de Organizația Mondială a Sănătății, conform standardelor EN 13727 + A2, EN 1276, EN 13697, EN 14476 + A2, EN 1650 + A1.

Forme de ambalare: recipient de 1 L, 5 L sau 20 L, cu trigger sau cu sistem de închidere etanș. Ambalajele sunt etichetate în limba română conform legislației în vigoare.

Termenul de valabilitate al produsului în ambalajul original: 24 de luni, iar produsul se va păstra în ambalajul original, ferit de razele soarelui și de îngheț.

Dacă acest produs ți-a stârnit interesul, poți lua legătura cu noi prin intermediul formularului de mai jos:

Mulțumim pentru mesajul tău!
Mesajul tău nu a putut fi trimis. Te rugăm să încerci mai târziu.